Inici > Blog > Col·laboració Ajuntament de Sant Vicenç

Col·laboració Ajuntament de Sant Vicenç

3/02/2016

Ens plau informar-vos de que l’Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló s’ha ofert a subvencionar el cost anual de l’allotjament de la nostra pàgina web www.borgonya.cat . El volum d’informació actual i tota la que s’està recopilant fa que necessitem un espai web adequadament dimensionat, de manera que no ens permet utilitzar serveis gratuïts existents a la xarxa.

Fins ara, aquest cost s’ha cobert gràcies a les aportacions desinteressades d’algunes persones vinculades al nostre poble als que volem agrair una vegada més la seva col·laboració sense la que no hauríem pogut arribar fins on som.

Esperem almenys poder mantenir aquest espai uns quants anys més, que des de l’any 2013 tan bona acollida ha tingut, i també seguir millorant-lo de mica en mica per fer-lo més atractiu i sobretot extens com a fons documental de la nostra història i del nostra present.

Durant l’any 2015 hem tingut 22.014 visites de 5.633 visitants diferents, fins a dia d’avui aquest any 2016 ja portem 2.147 visites de 457 visitants... TOT UN ÈXIT !!

Aprofitem per demanar disculpes per tenir una evolució tan lenta, però fem el que podem. Entre la incertesa de la continuïtat de la pàgina per motius econòmics i la poca disponibilitat de temps de dedicació per la nostra part, sabem que ens queda molta feina endarrerida que mirarem de recuperar durant aquest any. Penseu que tot aquest treball s’està fent desinteressadament i no ens permet més que dedicar-hi temps lliure.

Gràcies per la vostra comprensió i esperem seguir-nos retrobant en aquest espai i sobretot que en gaudiu tant com nosaltres fent-lo. Us animem a aportar suggeriments i  continguts que puguin ser d’interès per a tots els visitants de www.borgonya.cat

I moltes gràcies a l’Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló per la seva col·laboració i per apreciar el nostre esforç.

Joan Martínez

03/02/2016