Inici > Blog > Festa Major 2016 - Programa d'actes

Festa Major 2016 - Programa d'actes

8/07/2016

PROGRAMA D’ACTES
DIVENDRES 15 DE JULIOL
A les 9 del vespre al TEATRE: Un record del passat al present que no oblidarà ningú PREGÓ DE FESTA MAJOR. Seguidament: s’anomenaran els PUBILLS I PADRINS 2016

DISSABTE 16 DE JULIOL
De 10 a 12 del matí, al Casal d’Avis: gaudeix pintant amb el TALLER DE PINTURA RÀPIDA, organitzat per Laia Amarita i Ajuntament.

A 2/4 de 5 de la tarda, al camp de futbol: Vine a omplir borgonyà d’alegria, música i color! WEEKEND HOLI PARTY veniu vestits de blanc que acabareu vestits de colors.

A les 11 de la nit, al camp de futbol: La que tothom espera 4a GRAN FESTA GUATEQUE, amb música dels anys 60,70,80, amb el gran “RAFI” no t’ho perdis !

DIUMENGE 17 DE JULIOL
De les 9 del matí a 1 del migdia, a la Plaça de Can Salvans: Gaudeix dels cotxes mes antics amb la 1a TROBADA DE CLASSICS.

A les 10 del matí, al Pla de Can Salvans: Vine a fer unes tirades al torneig individual de BITLLES CATALANES (Organitza Casal Cultural de Borgonyà)

A les 2 del migdia, al Casal d’avis: DINAR POPULAR Preu adults: 13 euros, Preu infantil (de 3 a 11 anys): 9 euros.Venda de tiquets: Economat, Casal d’avis.
Importantíssim: Data final de compra tiquets : 14 de juliol

A 2/4 de 6 de la tarda, al Canal: LA BAIXADA DEL CANAL Inscripcions a les 5 de la tarda. (Obligatori: casc, samarreta, xancletes tancades, autorització dels pares als menors de 18 anys i una persona major d’edat a l’embarcació)

A les 8 del vespre, a la Plaça de Can Salvans: Alessandro Karlo Tamez, LauraRodriguez i Nerea Fructuoso, ens oferiran una gran GALA LÍRICA

DILLUNS, 18 DE JULIOL
A les 10 del vespre, al camp de futbol: CINEMA A LA FRESCA

DIMARTS, 19 DE JULIOL
A les 10 del vespre, al teatre: XII CAMINADA NOCTURNA. Inscripcions: a les 9.30 del vespre.

DIMECRES, 20 DE JULIOL
A les 9 del vespre, al Casal d’avis: GRAN BARBACOA POPULAR. (Informació i compra de tiquets al Casal d’avis) Data Límit de compra dilluns 18 de juliol.

DIJOUS, 21 DE JULIOL
A 2/4 de 10 del vespre, a la plaça de Can Salvans: BALLS DE SALÓ en Robert Sala professional de ball, ens ensenyarà i ens prepararà per ballar pel ball de gala !

DIVENDRES, 22 DE JULIOL
A les 10 del vespre, al teatre: FESTIVAL 2016, diversió, humor, música i espectacles únics mai vistos !!! Qui obtindrà el “PASSI D’OR?”

DISSABTE, 23 DE JULIOL
A les 10.30 del matí, al Pla de can Salvans: 3ª CURSA D’OBSTACLES, cursa amb tot tipus d’obstacles. (Organitza Amics de Borgonyà)

A les 12 del migdia, a la Plaça del C/Barcelona, Fabra: FESTA D’ESCUMA.

A les 6 de la tarda, al casal d’avis: ESPECTACLE INFANTIL a càrrec del divertit, xerraire, ballarí i fantàstic, únic JAUME BARRI.

A les 8 del vespre, al camp de futbol: CONCERT DE FESTA MAJOR, a càrrec de l’ORQUESTRA PARFILLS.

A les 11 de la nit, al camp de futbol: GRAN BALL DE GALA, per passar-ho bé, ballar i gaudir de la nit amb l’ORQUESTRA PARFILLS.
Important: No et quedis sense taula i truca per fer l’encàrrec al telèfon 616.57.92.56 o bé qualsevol membre de La Komi. (Preu 10 euros la taula, inclou pica-pica i cava).

DIUMENGE, 24 DE JULIOL
A les 7 del matí, sortida del teatre: SOROLLOSA DESPERTA

A les 10 del matí, al Casal d’Avis: XOCOLATADA POPULAR

A les 11 del matí, a la baixada del carrer Barcelona: Remulla’t amb el divertidíssim 10è TOBOGAN BOIG. Obligatori: casc, samarreta, xancletes tancades i autorització dels pares als menors de 18 anys. (Organitza Amics de Borgonyà)

A les 5 de la tarda, al teatre: vine a jugar al GRAN BINGO POPULAR!!!
IMPORTANT: PORTAR BOLIGRAF!!!

A 1/4 de 7 de la tarda, al camp de futbol: PARTIT DE FESTA MAJOR, presentació de la plantilla del C.D. BORGONYÀ 2016-2017 de la tercera catalana, es disputarà el trofeu Magnífic Ajuntament. (vegeu programes apart confirmant l’equip rival)

A les 10 del vespre, a la plaça de Can Salvans: CANTADA D’HAVANERES a càrrec dels GRUP XARXA.

DILLUNS, 25 DE JULIOL
A 2/4 de 8 del vespre, al teatre: Inscripcions per la XXVII CAMINADA POPULAR, sortida a les 8 del vespre, arribada a la plaça de Can Salvans, botifarrada i lliurament de records, preu: 6 euros.

A les 10 del vespre, a la plaça de Can Salvans: FÍ DE FESTA MAJOR
********************************************************************
ENTRADA GRATUÏTA A TOTS ELS ACTES, EXCEPTE EL FESTIVAL, DINAR POPULAR, BARBACOA POPULAR I
CAMINADA POPULAR
********************************************************************
NOTA: En cas de pluja, els actes es faran al teatre. Els carrers Fabra i Barcelona quedaran tancats el dia 23 i 24 de 10.30 del matí fins a 1 del migdia.

La Comissió de festes es reserva el dret de modificar la programació si fos necessari i no es fa responsable de qualsevol dany personal durant els actes de la Festa Major 2016.
festamajor2016.jpg